GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.

GBK Bolton

GBK Bolton

Completed October 2016

 

To realise the vaults potential, to portray brand ethos and identity to the new site by increasing street presence. 

Set in The Vaults of Bolton’s Market Place, the existing building fabric was used as design inspiration. The brick vaulted ceiling and arches create an intimately industrial underground space that is enhanced by bringing different textures, materials and a varied colour palette to the design.

Delicate brass screens divide the main restaurant area into a variety of seating arrangements providing customers with a range of intimate dining experiences. Reclaimed timber boarding and concrete relief tiles form an intriguing back drop to the large curve seating area. Coloured accents are used in the banquette seating and brass detailing of the tabletops.

Fine details add sophistication whilst reflecting on the industrial nature of the space as well as incorporating brand identity.