Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.

 

Nando's Earls Court

Nando's Earls Court

Completed May 2014

The Earl's Court branch of Nando's is one of the oldest Nando's restaurants in London. The goal was to revitalise and modernise the restaurant while staying true to Nando's brand identity.

Given the small size of the restaurant, contrasting colours and materials were used to create various interesting areas throughout the space. The unifying motif of the hexagon can be seen in all of the areas and bespoke and designer copper lighting lend a warm glow to the dining areas.

The rear dining area of the restaurant was once a dark and uninviting space, but through the addition of a new skylight, the area has been transformed into an airy, light and welcoming dining space.