Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.

 

Nando's Jubilee Place

Nando's Jubilee Place

Completed August 2015

The brief for this refurbishment was to define and revive the existing space, in particular its external banquette seating area. Sheltered by bespoke boundary units the restaurant is designated with 3 seating areas ranging from large round booths to intimate small booths, allowing for a diverse dining experience. 

The restaurant welcomes you in with its vibrant, long run banquettes and booths that are illuminated with adjustable light pendants, creating a feeling of enclosure and privacy. Between the entrance columns are small intimate booths, lit by unique bamboo pendants. On their adjacent walls are large timber panels combined with aged brass and wallpaper finishes. The lighting above the main condiment unit mirrors the adjustable arms of the external booth lighting where they are fixed to aged brass poles running up and finishing at ceiling level. The use of aged brass has been carefully paired in this design with the rich timber tones and the large white ceramic tiles highlighting the restaurant’s party area seating.