Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.

 

Nando’s Northcote Road

Nando’s Northcote Road

Completed July 2013

The design intention was to re-imagine the established Nando's heritage and brand within the context of the specific site in Battersea, London.

The main challenge was to enable a long and narrow, two-storey space to be understood as one cohesive and unified restaurant.

The three-coloured shop front successfully suits the streetscape while remaining true to the Nando's brand. Interior spaces are airy, bright and any narrow areas are eased through use of artificial and natural light, the use of similar material and colour palettes and weaving design elements though both floors.