Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.

 

Nando's Southampton

Nando's Southampton

Completed August 2015

Located in a commercial unit inside the New Arts Complex in the centre of Southampton, this brand new Nando’s adds a young and vibrant atmosphere to the student oriented area and its warm glow makes it an attractive place for a break.

Starting from a pure and simple rectangular shape, the space has been transformed into a dynamic restaurant that consists of different seating sections, each one suggesting different styles yet sharing the feeling of a unique place.

A slatted timber ceiling runs through the whole length of the restaurant, giving solidity and unity to the long space. The ceiling also magnifies the depth of the large dining area.

Vivacious wall and floor finishes create an enticing ambience through the use of bespoke concrete panels, distinctive timber textures and various decorative pieces including handmade ceramic swallows; typical of the Portuguese craftsmanship tradition.