Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.

 

Nando’s Walthamstow

Nando’s Walthamstow

Completed February 2015

Nando’s Walthamstow is located within the town centre and in the bustling new development The Scene at Cleveland Place. The aim was to create a warm, welcoming and bustling restaurant that would stand out within the development amongst its competitors.

The main challenge was to take a featureless, empty box in a new development and turn it into a cosy and intimate restaurant with character. This was achieved through the strategic use of lighting and through the design of smaller dining areas within the larger restaurant space. A beautiful reclaimed timber floor sits alongside handmade tiles, laid in a pattern that is repeated throughout the space. A variety of seating configurations accommodate both small groups and large families alike. An undulating feature ceiling of timber zigzags through the main dining space.