Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.

 

Nando’s Watford

Nando’s Watford

Completed August 2015

Contained in Watford’s busy high street parade lies a sizeable, long unit with a curved ceiling and a mezzanine seating area at its rear. The original concept was to revive its featured curved ceiling and turn this unit into a single level to provide a much more vibrant space to enjoy. It involved introducing a new sliding door shop front that sets back internally which allows for a new external seating area as well as the option to slide the glazed oak panels open to allow an internal and external connection benefiting from the natural daylight. The same oak bleeds onto the sidewalls of the restaurant and welcomes you in with warmth of colour from the timber and concrete wall, upholstery and the patterned coloured floor tiling that breaks with selected timber floor areas.

Towards the middle of the restaurant the existing recessed seating area is invigorated with Portuguese inspired wall and ceiling tiles creating a pleasant group area framed with reclaimed timber boards from Nando’s Whitechapel. The rear of the restaurant is finished with a flood of warmness both from its revived curved ceiling and its adjacent varied textured wall with antique mirrors.